Skupinski stekleni paneli

Skupinski stekleni paneli imajo vse lastnosti steklenih panelov. Od tega, da steno zaščitijo in prostor poživijo, do inovativne in uporabne reštive primerne za vsak dom ali javni prostor.

Prvi vtis ob prihodu se ustvari z vstopom v prostor. Živahni ali umirjeni vzorci, pomirjujoča narava ali fotografija, ki se je preprosto ne morate nagledati. Izbor, ki bo zahteval vaš čas – vzemite si ga in uživajte v izvedbi.

Inovativne rešitve, ki so tudi dobro funkcionalno zasnovane, močno vplivajo na obiskovalce in uporabnike. Kako jih pritegniti in jim zagotoviti prijetno bivanje?


Svetujemo vam, da izberete obešalnike na skupinskih steklenih panelih. S kombinacijo dveh ali treh sorodnih panelov bodo motivi in slike zaživeli v celoti. Zamislite si zgodbo. Obiskovalcem bo všeč - tako kot vam.

Skupinski paneli


Skupinski paneli

Steklene panele lahko kombinirate tudi z obešalniki na ogledalu. Poleg nevtralnega, ogledalo brez grafike, vam ponujamo še široko paleto vzorcev ali motivov, s katerimi lahko prav tako sestavite skupinski panel ali soroden vzorec poiščete med obešalniki na steklenem panelu


 

Možnosti kombiniranja

Motive lahko povežete z ostaimi elementi v prostoru ali se enostavno prepustite... New York, jazz, kapljice vode, brezov gozd, travnik, divji vzorčasti motivi ali zasanjana narava v meglicah… še prekmalu boste na vrsti

S kombinacijo dveh ali treh sorodnih panelov bodo motivi in slike zaživeli v celoti. Več o obešalnikih in sorodnih panelih si lahko preberete na povezavi skupinski stekleni paneli.

.

 

V košarici: 0 artiklov, 0 € NA BLAGAJNO

V košarici trenutno nimate nobenih izdelkov.