Obešalniki na steklenem panelu

Obešalniki imajo navadno samo eno funkcijo, namenjeni so obešanju oblačil. Dolgočasno? Seveda ne!

Obešalnik po moje je uporaben dekorativni element vsakega prostora! Eleganten dizajn, moderne barve, lesni dekor ali ogledalo ter prefinjena grafika panelnih tabel, na katere so pritrjeni obešalniki, bodo vnesli svežino v vaše stanovanje.

Stekleni paneli, katerih montaža je izredno enostavna, so na voljo posamezno, v kombinaciji dveh ali celotnem kompletu treh grafično povezanih panelnih tabel, katere smo poimenovali skupinski stekleni paneli.

Izbirate lahko med preko 100 različnimi grafikami panelov in sestavite svojo kombinacijo (Prenesi PDF katalog motivov) ali pa se odločite za Komplet ogledalo + panel, ki vam je na voljo po akcijski ceni.


V kolikor se odločite le za obešalnike, te pritrdite direktno na steno.


 

 

 

Osnovna funkcija stenskih obešalnikov je, da so oblačila, plašči in drugi modni pripomočki na svojem mestu.

Poleg osnovne namembnosti odlaganja oblačil stekleni paneli steno tudi zaščitijo pred dotiki med obešanjem in snemanjem oblačil z obešalnika.  

Javni prostori, pisarna, otroška in mladinska soba, spalnica, kopalnica ali predsoba, z obešalniki na steklenih panelih prostor zaživi.  

Naj vaše stanovanje riše zgodbe, vi v njem preprosto uživajte.


Otroška in mladinska soba

Ni nujno, da so na obešalniku samo oblačila. Lahko je tudi nekaj, kar si vaš otrok želi ves čas videti. In obleko bo zato raje pospravil v omaro… Otroški motivi prinašajo v sobo prave zgodbe. Tisti za najmlajše pripeljejo nadebudne živali in junake iz slikanic, malo večje obiščejo razposajeni športniki in glasbeniki, mladinski motivi pa že odkrivajo svet.

 

%
 

V košarici: 0 artiklov, 0 € NA BLAGAJNO

V košarici trenutno nimate nobenih izdelkov.