Obešalniki na ogledalu

Danes je vsak prostor, ki nas obdaja, neizčrpen vir navdihov. Ogledalo v prostoru je vseskozi veljalo za dekoracijski element. Z ogledalom prostor izgleda večji in svetlejši. Ko je človek postal vedno bolj očaran nad dejstvom, da v zrcalu vidi svojo lastno podobo, je ogledalo postalo nepogrešljivo.

Z obešalniki na ogledalu lahko svojo podobo preverite vsakič, ko pridete ali odidete, si nadanete ali snamete oblačila z obešalnika. S pravim motivom oziroma sličico na ogledalu pa bo vaš nasmeh še toliko lepši. Poglejte si.

Ogledalo lahko kombinirate s steklenimi paneli ali skupinskimi steklenimi paneli,
Skupinski panel lahko sestavite tudi z ogledali in sicer s kombinacijo dveh sorodnih motivov za ogledala in tretjega panela, ogledala brez grafike ali steklenega panela z enakim motivom.

Nekateri motivi, ki jih boste našli med ogledali, se v različnih barvnih kombinacijah ponovijo še pri steklenih panelih. Pripravili smo vam nekaj namigov za različne kombinacije 

Obešalniki na ogledalu

 

 

Možnosti kombiniranja

Motive lahko povežete z ostaimi elementi v prostoru ali se enostavno prepustite... New York, jazz, kapljice vode, brezov gozd, travnik, divji vzorčasti motivi ali zasanjana narava v meglicah… še prekmalu boste na vrsti

S kombinacijo dveh ali treh sorodnih panelov bodo motivi in slike zaživeli v celoti. Več o obešalnikih in sorodnih panelih si lahko preberete na povezavi skupinski stekleni paneli.

 

V košarici: 0 artiklov, 0 € NA BLAGAJNO

V košarici trenutno nimate nobenih izdelkov.