Ogledala in paneli za kopalnice

Stekleni paneli, katere kot dekoracijo dodate obešalnikom, steno tudi zaščitijo pred dotiki med obešanjem in snemanjem oblačil z obešalnika. Obenem se z najrazličnejšimi motivi - grafikami, fotografijami, enobarvni paneli in raznimi vzorci, poigrate z domišljijo, ki jo vnesete v prostor in poživite svoj dom.

 

Kopalnica

Ste že kdaj odšli od doma, ne da bi prej stopili v kopalnico? Kljub temu, da kopalnica ni prostor, v katerem bi se zadrževali, v njej preživimo neverjetno veliko časa. Zakaj ga ne bi še bolj prijetno? Tudi vaša kopalnica je lahko videti kot sodobni spa center. Modna imitacija lesa v kombinaciji z belo, zelena z rjavo, viola s črno,… in obvezno ogledalo. Nalepke z grafikami na steklenem panelu so na zadnji strani in kapljice vode na steklu enostavno obrišete s suho krpo. Ali pa kapljice vode izberete kar za dekoracijo.

Steklene panele lahko kombinirate tudi z ogledalom. Poleg nevtralnega, ogledalo brez grafike, vam ponujamo še široko paleto vzorcev ali motivov, s katerimi lahko sestavite skupinski panel oziroma izbranemu motivu na steklenem panelu poiščete soroden vzorec med obešalniki na ogledalu.


S kombinacijo dveh ali treh sorodnih panelov bodo motivi in slike zaživeli v celoti. Več o obešalnikih in sorodnih panelih si lahko preberete na povezavi skupinski stekleni paneli.

 

Možnosti kombiniranja

Motive lahko povežete z ostaimi elementi v prostoru ali se enostavno prepustite... New York, jazz, kapljice vode, brezov gozd, travnik, divji vzorčasti motivi ali zasanjana narava v meglicah… še prekmalu boste na vrsti

S kombinacijo dveh ali treh sorodnih panelov bodo motivi in slike zaživeli v celoti. Več o obešalnikih in sorodnih panelih si lahko preberete na povezavi skupinski stekleni paneli.

.

 

V košarici: 0 artiklov, 0 € NA BLAGAJNO

V košarici trenutno nimate nobenih izdelkov.