Ogledala in paneli za javne prostore

Stekleni paneli, katere kot dekoracijo dodate obešalnikom, steno tudi zaščitijo pred dotiki med obešanjem in snemanjem oblačil z obešalnika. Obenem se z najrazličnejšimi motivi - grafikami, fotografijami, enobarvni paneli in raznimi vzorci, poigrate z domišljijo, ki jo vnesete v prostor in poživite svoj dom.

 

Javni prostori

Inovativne rešitve, ki so tudi dobro funkcionalno zasnovane, tako lahko močno vplivajo na obiskovalce in uporabnike. Kako pritegniti obiskovalce in jim zagotoviti prijetno bivanje, četudi je njihova obveza, da se vrnejo?

Javni prostori so prostori druženja in zabave, tudi počitka in oddiha. Nenazadnje, v njih se znajdemo že zaradi najrazličnejših opravkov. Ljudje vstopajo, izstopajo, pridejo in grejo. A vendar se tudi vrnejo.


Obešalniki na steklenih panelih so prava barvna poživitev prostora, ki pa jih lahko uporabite tudi za reklamna sporočila, obvestila, pozdrav ob prihodu ali odhodu ali del prostora nemenite logotipu podjetja.


Motive lahko povežete z ostaimi elementi v prostoru ali se enostavno prepustite... New York, jazz, kapljice vode, brezov gozd, travnik, divji vzorčasti motivi ali zasanjana narava v meglicah… še prekmalu boste na vrsti.


Steklene panele lahko kombinirate tudi z ogledalom. Poleg nevtralnega, ogledalo brez grafike, vam ponujamo še široko paleto vzorcev ali motivov, s katerimi lahko sestavite skupinski panel oziroma izbranemu motivu na steklenem panelu poiščete soroden vzorec med obešalniki na ogledalu.

S kombinacijo dveh ali treh sorodnih panelov bodo motivi in slike zaživeli v celoti. Več o obešalnikih in sorodnih panelih si lahko preberete na povezavi skupinski stekleni paneli.

 

Možnosti kombiniranja

Motive lahko povežete z ostaimi elementi v prostoru ali se enostavno prepustite... New York, jazz, kapljice vode, brezov gozd, travnik, divji vzorčasti motivi ali zasanjana narava v meglicah… še prekmalu boste na vrsti

S kombinacijo dveh ali treh sorodnih panelov bodo motivi in slike zaživeli v celoti. Več o obešalnikih in sorodnih panelih si lahko preberete na povezavi skupinski stekleni paneli.

.

 

V košarici: 0 artiklov, 0 € NA BLAGAJNO

V košarici trenutno nimate nobenih izdelkov.